publicist
annonsor
annonsinfo
omoss
nyheter
kontaktaoss
adten
2010-01-19

Ability Mobile öppnar kontor i Malmö!

Ability Mobile rekryterade under hösten flera personer för den mobila satsningen. Nu har man anställt ytterligare en projektledare och sex stycken nya säljare till Malmö kontoret.


”Vi vill vara tillgängliga för våra kunder och satsningen med ett kontor i södra Sverige är en del av strategin att ta positionen som marknadsledande under 2010 och ett direkt svar på den efterfrågan vi har på våra tjänster. ” 

 

”Att kunna locka till oss erfarna säljare visar på styrkan i Ability Mobile och vårt erbjudande på marknaden. Vi kommer att fortsätta anställa under våren, framförallt på säljsidan. Vi söker mediasäljare/storkundssäljare som är vana vid projektledning samt Iphone och Windows Mobile programmerare” säger Patrik Törn, Ability Mobile.

 

Marknaden för Mobilmarknadsföring och mobilapplikationer i synnerhet är nu hetare än någonsin, Ability Mobiles mobila annonsnätverk har mer än tredubblats på bara ett år, annonsnätverket är nu uppe i 75 miljoner annonsvisningar per månad jämfört med 17 miljoner för ett år sedan. För mobilapplikationer är tillväxten ännu kraftigare och beräknas stiga till 48 miljarder kronor globalt under 2010, enligt analysföretaget Gartner.

 

”Vi har en stor efterfrågan på utveckling av Iphone-applikationer. Även utveckling på andra mobilplattformar kommer starkt framför allt för Android, Windows Mobile och Flash. I takt med att fler användarvänliga applikationer kommer ut på marknaden tror vi att behovet av att marknadsföra dem kommer att bli stort.

I riktade kampanjer där man kommer direkt in i målgruppen hos mobilt aktiva personer där beteendet redan finns har vi ofta CTR-nivåer (klickfrekvens) på över 4 procent, säger Patrick Törn.”

 

 

För mer information, kontakta:

Patrick Törn - Ability Mobile, tfn 0708-177 505

Johan Hedenbro – Ability Mobile, tfn 070-249 57 92