publicist
annonsor
annonsinfo
omoss
nyheter
kontaktaoss
adten
2012-06-18

Ability Mobile och QuizMe i säljsamarbete

Ability Mobile har signat ett exklusivt säljavtal med Qiiwi Interactive AB gällande annonsförsäljning i QuizMes iPhone app och Android app.

Ability Mobile som är ett av Sveriges största annonsnätverk erbjuder mobilannonsering både på specifika mobilsajter, i mobilappar och i nischade annonsvertikaler. Mobilspel som QuizMe är ett sätt att umgås bland smartphoneanvändare där man utmanar sina vänner och bekanta. Frågesportspel attraherar en bredare målgrupp och inte minst en stor andel kvinnor. QuizMe växer mycket snabbt och har idag närmare 400 000 användare i Sverige och cirka 60 000 personer spelar spelet varje dag! 

 - Vi ser en stor potential inom spelsegmentet och vi vet att smartphoneanvändare spenderar mycket tid i applikationer för att spela olika typer av spel. Ability Mobile lägger stort fokus på att bygga räckvidd inom olika annonsvertikaler för att tillmötesgå efterfrågan från våra annonsörer som vill nå specifika målgrupper, säger Heli Brewitz, VD på Ability Mobile.
 
 - Ability Mobile är igång med annonsförsäljningen och beläggningen av annonsörer är över förväntan. Ability Mobile har annonsörskontakterna och är specialister inom mobilannonsering. Vårt fokus ligger i att vidareutveckla QuizMe och i sommar släpper vi den nya version med ny layout. Vi har precis lanserat QuizMe i Danmark och expansionen i fler länder kommer att fortgå under 2012, säger Andreas Bergström, VD på Qiiwi Interactive AB.


Läs mer på Mynewsdesk »